У період з 03 по 11 серпня 2020 року у Закарпатському обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного поля Закарпатської обласної ради проводилась вступна кампанія для абітурієнтів, які закінчили дев’ять класів закладів загальної середньої освіти та отримали базову середню освіту.            

   Фахові вступні випробування та іспити проводились згідно наказу №266/222/363 від 26.07.1999 року «Про затвердження Правил прийому до ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою».

   На початку вступної кампанії адміністрацією ліцею проведено певну роз’яснювальну роботу з абітурієнтами та їх батьками, проінформовано про вимоги та порядок проведення вступних іспитів та випробувань. 

  Після ознайомлення з організаційними питаннями, юнаки пройшли медичне обстеження та вийшли «на старт» вступних випробувань. Першим був іспит з фізичної культури, де юнаки здавали визначені нормативи. Наступним випробуванням став іспит з математики, який відбувся 07 серпня 2020 року. Завершальний екзамен – з української мови юнаки склали 10 серпня.

02
03
02
03
1/2 
start stop bwd fwd

    Підсумовуючи результати вступної кампанії, начальником ліцею-інтернату полковником Юрієм Захаровим у присутності батьків та родичів дітей було офіційно оголошено наказ про зарахування абітурієнтів до учбового закладу. У подальшому адміністрацією ліцею-інтернату проведено першочергові організаційні заходи щодо підготовки першокурсників до навчання.  Завершальним етапом заходів стали загальні збори з батьками зарахованих першокурсників, під час яких начальник ліцею-інтернату Юрій Захаров ще раз привітав батьків та родичів дітей із вступом до навчального закладу, побажав відмінного навчання та розповів про особливості навчання. 

04
05
04
05
1/2 
start stop bwd fwd

У Вас недостатньо прав для написання коментарів. Можливо, Вам необхідно зареєструватися на сайті.

Перегляди статей
417360
.