1 жовтня в Україні відзначають свято Покрови Богородиці, День захисника України та День українського козацтва.  У ліцеї цей день розпочався низкою заходів:

-             на запрошення влади міста Мукачева, ліцеїсти з офіцерами-вихователями долучились до мітингу-реквієму в пам'ять про полеглих Героїв. У Меморіальному парку, до пам'ятника усіх загиблих захисників та захисниць України, поклали квіти та запалили лампадки. Пам'ять полеглих Героїв вшанували хвилиною мовчання.

-            На плацу ліцею проведене урочисте шикування, на якому начальник ліцею полковник Юрій Захаров вручив першокурсникам перші сержантські погони. Також, за підсумками Олімпійського тижня в ліцеї, грамотами отримали кращі з кращих спортсменів.

-                  У бібліотеці ліцею впродовж тижня діє тематична виставка «День захисників та захисниць України».

-         Педагогом-організатором ліцею проведено виховну бесіду «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України». Ліцеїсти мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників і захисниць України, історичні факти становлення української армії.

1
2
3
4
5
_viber_2024-09-30_14-11-30-644
_viber_2024-09-30_14-11-38-763
1/7 
start stop bwd fwd

Перегляди статей
443092
.