8 травня український народ відзначає День пам’яті та 79-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Традиційно, у ліцеї у ці дні проводяться національно-патріотичні заходи, під час яких ліцеїсти вшановують пам'ять тих, хто боровся з нацизмом, а також українських Героїв, які загинули, захищаючи рідну землю.     

    Ми схиляємо голови перед українськими героями, які відважно й самовіддано боролися з фашизмом. Великими людськими втратами, руйнуванням економіки, знищенням культурних та історичних цінностей заплатив народ України за право жити і працювати на своїй землі, бути вільною та єдиною нацією, - зазначив начальник ліцею  Юрій Захаров, відкриваючи «УРОК ЗВИТЯГИ».  

    Бібліотекар ліцею Світлана Маринець підготувала тематичну виставку літератури, де усі бажаючі ознайомились із сучасними новинками літератури, у яких відображені події Другої Світової.

    Педагог-організатор Еріка Григаші провела виховну годину «Живе лише той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя». У ході заходу, було наголошено, що минуле України - це суцільна боротьба нації за створення власної держави. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, ми повинні згадати помилки минулого, щоб не повторювати їх у майбутньому.

       Традиційнона запрошення Мукачівської міської влади, ліцеїсти долучились до міських заходів, а саме – покладання квітів до пам`ятника «Тим, хто в різні часи захищав рідне місто, край та країну».

1
2
3
4
5
1/5 
start stop bwd fwd

Перегляди статей
430626
.