У Закарпатському обласному ліцеї ім. Героїв Красного поля Закарпатської обласної ради, єдиному на Закарпатті освітньому закладі військового спрямування, відбулась найочікуваніша подія – випускний. Перегорнуто ще одну сторінку життя нашого закладу освіти та сьогоднішніх випускників. В складних умовах широкомасштабних бойових дій в Україні, здобувачі освіти впевнено йшли до своєї мети і здобули перемогу на освітньому фронті – успішно завершили навчання у військовому ліцеї. Чимало випускників знаходять своє призначення, вибравши близьку до серця справу, а наразі найнеобхіднішу – служіння Україні. «Ми пишаємось вами, адже ви зробили перший важливий крок у доросле життявступивши до ліцею та обравши найблагороднішу справу – захист Батьківщини. Ми горді тим, що серед випускників нашого ліцею є три Герої України», – підкреслив у вступній промові начальник ліцею полковник Юрій Захаров. Отож, Гімн України звучав цього дня особливо проникливо.

Привітали випускників із важливих для них днем і шановні гості: Герой України – Денис Чаюк, представник 128-ї ОГШБр – Андрій Дмітрієв, представник ГУДСНСУ – підполковник служби ЦЗ Євген Праслов. Емоційно підхопили вітання голова батьківського комітету – Ткаченко Вікторія та головний віце-сержант Степан Понзель, які висловили щирі слова вдячності всьому особовому складу за якісне навчання та виховання підростаючого покоління у такий непростий час. По завершенню промови, Степан Понзель отримав від начальника ліцею Юрія Захарова цінний подарунок – годинник із символікою ліцею.

   Найкращим випускникам було вручено Грамоти за успіхи у навчанні, спортивному та громадському житті ліцею, а їх батьки отримали Подяки за добре виховання сина. Після церемонії вручення нагород та відзнак ліцеїсти закружляли у прощальному вальсі під звуки оркестру… Другий курс залишив достойну зміну першокурсники блискуче виступили з показовими комплексами рукопашного бою та елементами бойового гопака.

Прощання з прапором… Хвилююча мить, яку зі щемом у серці переживають не тільки випускники, але і всі присутні. На завершення урочистостей ліцеїсти 1-2 курсу пройшли урочистим маршем вже з новою зміною прапороносців. Тому перед проходженням маршем, начальник ліцею полковник Юрій Захаров нагадав слова девізу на Прапорі ліцею: «Душу – Богові, серце – дамі, життя – державі, честь – нікому!», – наголошуючи, що випускникам потрібно пройти з цим гаслом крізь все своє свідоме життя.

1
2
4
6
7
8
_viber_2024-06-03_13-42-38-194
_viber_2024-06-03_13-43-52-971
1/8 
start stop bwd fwd

Перегляди статей
437096
.