На цю команду чекали всі першокурсники до початку навчально-польового виходу, який проводився з метою практичного закріплення знань, умінь та навичок, набутих під час вивчення предмету«Захист України». Вишкіл для ліцеїстів провели досвічені офіцери 128-ї ОГШБр та курсанти Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного. Наші ліцеїсти демонстрували знаннєвий та діяльнісний компоненти з прикладної фізичної підготовки, тактичної, медичної підготовки, підготовки зв’язку (розвідки), топографічної підготовки, інженерної підготовки (окопи, бліндажі), підготовки дій дозорної і розвідувальної групи. Під час занять першокурсники вдосконалили навички з топографічного орієнтування, організації мінної безпеки, а також організації РХБ захисту. У стінах рідного ліцею вони продовжили тренування в електронному тирі, відчувши себе справжніми профі вже після стрільб на полігоні.

   Першокурсники пройшли двотижневу навчально-польову практику, офіцерами підведено підсумок засвоєння програми. Звертаючись до учасників з навчально-польових занять, начальник ліцею полковник Юрій Захаров та заступник начальника ліцею з навчальної роботи полковник Юрій Павловський подякували командуванню 128-ї ОГШБр та курсантам Академії сухопутних військ  за допомогу у проведенні занять та висловив впевненість, що наші ліцеїсти у майбутньому стануть гідними захисниками України, адже навчально-польові збори – це чудовий досвід для подальшого життя.

     Після таборування в учнів залишились неймовірні враження та корисні навички, які дуже важливі для майбутніх захисників України.

1
2
3
4
5-1
7
8
9
10
1/9 
start stop bwd fwd

Перегляди статей
437094
.