26 травня ліцей-інтернат відзначив черговий,18 випуск. За багаторічною традицією урочистості пройшли на центральній площі міста Мукачева.

       Найтепліші слова в цей день були адресовані випускникам – надії та майбутньому нашої Батьківщини. Привітати ліцеїстів прийшли батьки, рідні та друзі, члени колективу ліцею-інтернату, і, звісно ж, почесні гості.

       Після вступного слова полковника Захарова Ю.М. з вітальним словом звернулись до випускників запрошені. Кожен з виступаючих підкреслював, що навчання в ліцеї – це відмінна школа життя для юнаків, для майбутніх захисників держави.

       Під час урочистостей кращі ліцеїсти отримали цінні подарунки від Мукачівської міської ради, які вручав заступник міського голови Галай О. Ю. Полковник служби ЦЗ Ціцей В. І. вручив Грамоти від УДСНС у Закарпатській області найбільш старанним ліцеїстам профільного взводу, а заступник 18 окремого мостового загону капітан Ігнатович І. Б. – майбутнім курсантам-прикордонникам.

       Цього разу не залишились без приємних сюрпризів і представники адміністрації та колективу навчального закладу. Заступник голови Закарпатської обласної ради Грицик П.О. вручив Почесні Грамоти за внесок у реалізацію державної політики у сфері освіти начальнику ліцею-інтернату полковнику Захарову Ю.М., заступнику начальника з виховної роботи Варзі О.Ю., Грамоти отримали заступник начальника з навчальної роботи полковник Павловський Ю.С. та вчитель фізики Фекете О.І., працівник ліцею-інтернату Шин А. І. відзначений Подякою за внесок у покращення матеріально-технічної бази навчального закладу. Представники 18 окремого мостового загону за внесок у патріотичне виховання ліцеїстів та зразкове виконання військового обов’язку вручили Подяку зі спеціальною відзнакою полковнику Захарову Ю. М., крім цього Подяки отримали заступник начальника Варга О.Ю. та командир роти 1 курсу підполковник Симутенко Е. В.

DSC_0004
DSC_0011 (1)
DSC_0013
DSC_0015 (1)
DSC_0017
DSC_0019 (1)
DSC_0021
DSC_0023
DSC_0025
DSC_0029 (2)
DSC_0031 (2)
DSC_0032 (1)
DSC_0033 (2)
DSC_0035 (2)
DSC_0038 (1)
DSC_0039 (2)
DSC_0041 (1)
DSC_0053 (1)
DSC_0058 (1)
DSC_0060 (2)
DSC_0061 (2)
DSC_0063
01/22 
start stop bwd fwd

         Після вручення атестатів та знаків ліцею полковник Захаров Ю.М. вручив цінний подарунок (годинник із гравіюванням та символікою навчального закладу) віце-старшині випускного курсу Романчаку Ростиславу за зразкове виконання своїх обов‘язків.

        Слова вітання прозвучали, подарунки вручено, атестати видано. Попереду показовий виступ ліцеїстів 1 курсу з комплексом вправ рукопашного бою та найемоційніша частина свята – вальс та прощання з прапором. Як і минулого року, танцювали під сольне виконання пісні «Погони». Із завданням блискуче впорався віце-сержант 1 взводу 1 курсу Пантьо Богдан. Прощання з прапором – хвилююча мить… Сльози стримували навіть представники адміністрації начального закладу…

         В добру путь, дорогі наші випускники! І, як сказав наприкінці свята начальник ліцею-інтернату полковник Захаров Ю. М., не зрадьте девіз навчального закладу «Душу - Богові, серце – дамі, життя – державі, честь – нікому!»  

     

     Адміністрація ліцею-інтернату висловлює вдячність за підтримку та сприяння в організації урочистостей міському голові м. Мукачева Балозі А.В., голові Мукачівської районної ради Гайдаю С.В., директору Мукачівського драматичного театру Глебі Ю.Ф. та всім тим, хто суботній присвятив випускникам ліцею-інтернату-2018.

   Урочистості з нагоди 18 випуску ліцею-інтернату також висвітлені у ряді місцевих ЗМІ.

У Вас недостатньо прав для написання коментарів. Можливо, Вам необхідно зареєструватися на сайті.

Перегляди статей
417759
.